Team

 

Tandartspraktijk den Toom werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen. Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zullen ons voorstellen:

Debby den Toom Tandarts

Debby heeft de praktijk in 2001 overgenomen van een collega en werkt al die tijd al met veel plezier en enthousiasme in de praktijk.
Ingeschreven in het vakgerelateerde kwaliteitsregister, omdat we het belangrijk vinden dat kwaliteit, materialen en ontwikkelingen blijven aansluiten bij de huidige markt.
Big-registratienummer: 99049099402
Relatie tot de praktijk: Eigenaar
Werkzame dagen ma / di / wo / vr

Paul van Dijk tandarts/ implantoloog

Sinds het zwangerschapsverlof van tandarts den Toom in 2010 versterkt hij ons team. werkzame dag donderdag.Hij is gespecialiseerd in de implantologie en de chirurgische tandheelkunde.

BIG-registratie nummer: 49065439902

Jose, Jolanda en Nel

Onze assistentes, die ervoor zorgen dat alles goed en soepel verloopt achter de schermen.

Wij vinden het belangrijk dat onze patienten zich op hun gemak voelen bij ons en dat er een vertrouwensrelatie ontstaat. Wij proberen om kinderen spelenderwijs aan het tandartsbezoek te laten wennen, zodat er geen angst ontstaat.¬†Daarom is het belangrijk om de kinderen van jongs af aan mee te nemen bij uw controle bezoek. Ook voor volwassenen die angstig zijn nemen wij ruim de tijd om een behandeling zo “prettig” mogelijk te laten verlopen. Verder zullen wij u altijd van deskundig advies voorzien als er tandheelkundige¬†problemen zijn.